top of page

NLS tehnologija i tretmani

Tehnologija NLS (nonlinear scanning) osim dijagnostičkih mogućnosti, praćenjem distribucije Entropije u procesima organizma ima i mogućnosti efikasnih tretmana otkrivenih poremećaja.

Jedna od takvih mogućnosti naziva se MetaTherapy (originalno MORA therapy).
MORA Therapy predstavlja holistički pristup dijagnostici poremećaja te tretmane tih poremećaja s prirođenim (endogenim) oscilacijama procesa organizma klijenta. Ovaj model razvio je 1977. godine njemački dvojac dr. Franz Morell te inženjer Erich Rasche. Tako je nastao i naziv MO-RA a danas je široko poznat kao META Therapy.

U međuvremenu, godine istraživanja renomiranih znanstvenika utvrdile su i potvrdile da svako ljudsko biće ima individualni spektar oscilacija koji se može koristiti i terapijski. Danas je također poznata činjenica da se fiziološke aktivnosti u tijelu ljudskih bića i životinja mogu kontrolirati pomoću elektromagnetskih oscilacija. Čak i organi, bili oni zdravi ili bolesni, imaju cijeli individualni spektar oscilacija koji varira od osobe do osobe.META Therapy koristi endogene oscilacije koje odgovaraju trenutnom fiziološkom stanju procesa organizma. Nakon što se te informacije elektronički obrade i vrate natrag, moguće je promijeniti fiziološka stanja u tijelu pacijenta i posebno pokrenuti procese oporavka procesa organizma te postizanja većeg stupnja međusobne koherencije procesa.

Druga mogućnost naziva se LitoTherapy (tretman oscilacijama dragog kamenja).
LitoTherapy koristi endogene oscilacije odabranog dragog kamena. Odgovarajuću frekvenciju odabire sustav sukladno trenutnom fiziološkom stanju procesa organizma. Proces tretmana je sličan već opisanom postupku MetaTherapy s razlikom da se kao podrška procesima organizma koriste, u bazu podataka pohranjene, frekvencije dragog kamenja.

Treća mogućnost naziva se PhytoTherapy (tretman oscilacijama biljaka).
PhytoTherapy koristi endogene oscilacije odabrane biljke koje su pohranjene u bazi podataka sustava. Odgovarajuću frekvenciju biljke, koja odgovara uočenom poremećaju, odabire sustav sukladno trenutnom fiziološkom stanju procesa organizma. Proces tretmana je sličan već opisanom postupku MetaTherapy i LitoTherapy s razlikom da se kao podrška procesima organizma koriste pohranjene frekvencije biljaka.

Svi navedeni tretmani namijenjeni su podizanju energetskog potencijala procesa organizma te održavanje visokog nivoa koherencije među procesima.


REPRINT
Posebno je potrebno istaknuti također i mogućnost REPRINT programiranja tj, pohrane frekvencija dragog kamenja te biljaka na medije kao što su voda, alkohol, šećer ili parafin radi uporabe u duljem vremenskom periodu. Pohranjene informacije u vodi mogu se koristiti 3 tjedna, u alkoholu 6 mjeseci u šećeru i parafinu do godinu dana.
REPRINT se također koristi u terapijske svrhe jer omogućava inverziju identificirane smetnje u procesima tj. funkcionira slično principu „NOISE cancellation“ .
NLS sustav putem funkcije REPRINT vraća u sustav organizma inverznu (obrnutu) oscilaciju smetnje koja kao rezultat ima anuliranje identificirane smetnje.
82 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page