top of page
green-leaves-white-background.jpg
NAŠE USLUGE

Odaberi svoj cilj!

Vaše bi zdravlje trebalo biti glavni prioritet u vašem životu, stoga ne dopustite da prijeđe u drugi plan. Neo Ergon nutricionizam je tu kako bi vam osigurao da ostanete na pravom putu za postizanje svih vaših zdravstvenih ciljeva. Pogledajte naše usluge te potom nas kontaktirajte za sve preostale informacije.

Nutricionističko savjetovanje
Food Photography

Nutricionističko savjetovanje uključuje procjenu trenutnog zdravlja i prehrambenih navika te razine tjelesne aktivnosti. U obzir ćemo uzeti vaše trenutne navike i strukturirati ih prema vašim mogućnostima.

Izrada plana prehrane uz antropometrijsku analizu
fresh-red-apple-with-measuring-tape-female-hands-closeup.jpg

Antropometrijskim mjerenjem dobivamo podatke o veličini, obliku i sastavu ljudskog tijela, posebno odnosu mišića i masti u organizmu. Prema dobivenim parametrima izrađujemo plan prehrane

Test intolerancije na hranu
Stethoscope

Muče li Vas problemi s probavom, žgaravicom, često ste naduti i ostali niz neugodnih sličnih simptoma? Vjerojatno često konzumirate hranu na koju ste intolerantni. Našom analizom ćemo utvrditi i korigirati neodgovarajuću hranu. Korištenjem NLS metode kreiramo Test intolerancija na hranu na više od 250 namirnica.

Detaljni pregled tri sustava + tretman 
Diet Salad

Detaljni pregled uključuje dijagnostiku tri tjelesna sustava korištenjem NLS metode. Eventualne problematike koje se evidentiraju mogu biti tretirane NLS sustavom sukladno datoj situaciji. 

Sastav mikroelemenata i vitamina 
Woman Unloading Grocery

Ovim pregledom, korištenjem QR metode, odredit ćemo sastav mikroelemenata i vitamina u Vašem tijelu te pomoću toga saznati koji nutrijenti su potrebni vašem tijelu za uspješno jačanje imuniteta i prevenciju bolesti.

Provjera kompatibilnosti suplemenata
Assortment of Pills

Suplementi dostupni na tržištu su proizvedeni za široku namjenu te moguće da nisu sukladni individualnim potrebama klijenta u kombinaciji sa ostalim značajkama kao što su prehrambene navike itd.

Moguće je provesti testiranje biorezonatne kompatibilnosti suplemenata sa tjelesnim funkcijama klijenta korištenjem NLS metode.

Sistematski pregled glavnih sustava + savjetovanje 
Doctor's Appointment

Koristeći individualni te personalizirani, tj. krojen po mjeri klijenta, pristup moguće je provesti sistematski pregled glavnih tjelesnih sustava korištenjem kombinirane QR i NLS metode. Kao rezultat se dobije personalizirani okvir za definiranje strategije poduzimanja mjera za poboljšanje tjelesne kondicije te otklanjanje tegoba.

bottom of page